Wie ben ik?

Even voorstellen

Mijn naam is Thomas, ik ben 26 jaar en heb een passie voor informatica. In mijn vrije tijd hou ik mij al sinds 2003 bezig met webdesign en alles wat daarbij komt kijken. Mijn passie voor informatica is terug te vinden in mijn opleiding die zich vooral focuste op communicatiesystemen in het algemeen en informaticasystemen in het bijzonder. Doorheen de jaren heb ik heel wat kennis opgedaan over webdesign, soms via cursussen, soms door zelf bepaalde zaken te proberen.

Strasse.be – Webdesign

Met Strasse.be streef ik ernaar om websites te ontwerpen die aan onderstaande voorwaarden voldoen.

1. Budgetwebsite

Een website laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn! Vele (kleine) ondernemingen of particulieren hebben nood aan een plekje op het web om hun naambekendheid te vergroten. Vaak gaat het hier om relatief eenvoudige websites, maar ontbreekt het de onderneming of particulier aan de nodige technische kennis. Strasse.be specialiseert zich in hierinĀ en dit aan een gunstig tarief.

2. Professioneel

Er wordt steeds gestreefd naar een professioneel eindresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Het gaat tenslotte om uw visitekaartje op het wereldwijde web. Dat alles aan een betaalbare prijs!

3. Gebruiksvriendelijk

Tot slot levert Strasse.be gebruiksvriendelijke websites. Er wordt gewerkt met een Content Management Systeem, zodat u zonder enige technische kennis zelf kan inhoud toevoegen en dit 24/7. Promoties, foto’s, nieuws,… het is allemaal door u toevoegbaar op een vergelijkbare manier zoals Word werkt. Handig toch?
Voorbeelden van afgewerkte websites vindt u in mijn portfolio.

Waar?

Strasse.be is vooral actief in de regio Leuven en de regio Westhoek. Alles valt echter te bespreken.

Betaalbaar webdesign in Leuven en omstreken!